Copper Food & Drinks te gast bij Business Class

9 januari 2017

Op zondag 8 januari was Copper te gast bij Business Class. Iedere zondagochtend bespreekt presentator Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Suze verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland.

De crew van Copper mocht tijdens de uitzending van 8 januari jl. de lunch verzorgen. Bedrijfsleider Harm van der Linden, Sous-chef Rik Mens en Sommelier Alies Geerlings kwamen daarbij uitgebreid in beeld en aan het woord.

In Noordwijk aan Zee is Restaurant Copper al bijna acht jaar het favoriete adres van veel mensen uit de Bollenstreek. Zowel de zakelijke gast als familie, jong en oud, kan hier terecht voor een mooie lunch- of dinergerecht. Bedrijfsleider Harm van der Linden is trots dat ‘zijn Copper’ zo’n favoriet adres geworden is. “We hebben klassieke gerechten, maar geven daar net even een eigen, vaak Oosterse, twist aan. De ronde bar, de verlichting, het mooie terras, het draagt allemaal bij aan het familiegevoel dat we willen uitstralen. Ook parkeren is geen enkel probleem, onze gasten kunnen terecht in de ondergrondse parkeerkelder.” Sous-chef Rik Mens bereidt voor onze gasten een trio van vis. Sommelier Alies Geerlings schenkt daar een frisse Chardonnay bij.

De deelname van Restaurant Copper aan de uitzending van Business Class is terug te kijken via onderstaande linken.

De gehele uitzending van 8 januari

Het item met de crew van Copper

Restaurant Copper is op maandag gesloten. Alle andere dagen zijn wij geopend voor lunch en diner.

 

copper-business-class

« Terug naar nieuwsoverzicht