Salt Seafood Noordwijk - visrestaurant - nieuws copper

Bezoek ook Salt Seafood

16 september 2019

Het nieuwe visrestaurant van Noordwijk, verzonken in de duinen naast Grand Hotel Huis ter Duin

Het voorheen hetende Zon & Zeebad is begin dit jaar verbouwd tot een fris, vernieuwend visrestaurant. Een visrestaurant zoals dat in een badplaats als Noordwijk aan Zee zeker niet mag ontbreken. De menukaart wordt vanzelfsprekend gekenmerkt door zijn overheerlijke visgerechten. Van het prachtige Fruits de Mer plateau voor twee personen tot een klassieke Noordzeetong à la meuniere.

salt seafood - noordwijk aan zee - copper backgroundSalt Seafood heeft het beste aan vis wat Noordwijk te bieden heeft. Chef kok Rik Mens en zijn team zijn elke dag druk bezig om de constante hoge kwaliteit van onze gerechten te waarborgen en om u het ultieme Salt gevoel te geven. De entourage van Salt is nautisch en wordt gekenmerkt door frisse blauwe kleuren en mediterrane sferen. De uitgebreide wijnkaart sluit naadloos aan op de gerechten en als aperitief kunt u kiezen uit een heerlijke cava, cocktail of gin tonic.

Salt heeft voor ieder wat wils, zelfs een speeltuintje waar de kinderen lekker kunnen spelen. Het grote homarium met levende kreeften en king crab midden in het restaurant is een absolute eye-catcher. Onze medewerkers kijken er naar uit om u te verwelkomen bij ons prachtige nieuwe restaurant.

Meer informatie over Salt Seafood en de openingstijden vindt u op saltnoordwijk.nl

« Terug naar nieuwsoverzicht