copper takeaway bestel

Copper start unieke Drive-through take away

21 oktober 2020

Met de nieuwe en unieke drive-through service van Copper kunnen klanten bestellingen afhalen in de parkeergarage van Copper.

Droog, uit de wind en gewoon achter het stuur van de auto je bestelling aangereikt krijgen. Inclusief een flesje wijn naar keuze. Copper maakt het alternatief “Thuis uit eten” nu wel heel makkelijk een plezierig. “Wij laten onze gasten niet in de kou staan”, aldus bedrijfsleider Harm van der Linden van Restaurant Copper in Noordwijk.

“Wij gaan niet bij de pakken neerzitten en willen onze gasten blijven servicen”, vervolgt Harm van der Linden strijdbaar. “Het is voor iedereen een moeilijke tijd. Als we met Copper daar de komende periode een culinair lichtpuntje in kunnen betekenen, dan gaan we daarvoor met man en macht.”

Zondag in Business Class

Bestellen kan via de telefoon of online via de speciale bestel-website: takeaway.coppernoordwijk.nl. Copper heeft bij de gerenommeerde kassa-en keukenspecialist Eijsink een speciaal software-programma laten ontwikkelen om alle bestellingen snel en efficiĆ«nt te verwerken. Binnen een half uur kan men de bestelling ophalen. Gewoon de onder Copper gelegen parkeergarage inrijden en je krijgt de order achter het stuur dan aangereikt. Uiteraard netjes verpakt. Men hoeft de auto niet uit. Zo kan iedereen thuis rustig kiezen uit de smaakvolle menukaart, inclusief bijvoorbeeld de heerlijke boneless Copper Ribs, en de uitgebreide wijnkaart. Ideaal om “Thuis uit eten” te organiseren.

Om 5 uur moe van het werk en geen zin om te koken? Denk dan aan Copper. Zeven dagen per week kan je hier terecht. Van 17.00 tot 20.00 uur. De onder Copper gelegen eigen ondergrondse parkeergarage is ruim van opzet en telt 80 parkeerplaatsen. Volop ruimte dus om de nieuwe take away-service in goede banen te leiden. Donkere tijden? Met Copper zit het de komende weken culinair in ieder geval wel goed. Meer informatie over deze unieke take away-service van Copper is aanstaande zondag te zien in het programma Businessclass van Harry Mens (RTL 7).

« Terug naar nieuwsoverzicht